Popust 10%
 

Alcon TOTAL30

Original price was: 4.000,00 RSD.Current price is: 3.600,00 RSD.

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Očisti
Šifra proizvoda: 115-0103 Kategorije: , Oznaka:
 

Opis

Jedina mesečna kontaktna sočiva na svetu sa gradijentom vode TOTAL30® od Alcon-a. TOTAL30® su jedina mesečna kontaktna sočiva na svetu čiji je material takav da ima gradijent vode i klinički je dokazano da se uopšte ne osećaju na oku čak ni posle  30 dana nošenja, održavanja i čuvanja. Materijal kontaktnih sočiva sa gradijentom vode podrazumeva da se sadržaj vode   postepeno povećava od 55% u jezgru sočiva do skoro 100% na površini kontaktnog sočiva, tako da oko dodiruje samo prijatna vlažna obloga dajući neprevaziđen komfor   pri nošenju. Ova savršena tehnologija najpre je primenjena i dokazana kod jednodnevnih sočiva DAILIES TOTAL1® a uz TOTAL30® sada i korisnici mesečnih kontaktnih sočiva mogu iskusiti sve njene prednosti.

Toliko su udobna da ponekad zaboravite da ih nosite.

Visoka propustljivost Dailies ТОТАL 30® kontaktnih sočiva znači da više kiseonika može da teče kroz sočivo do vašeg oka, pomažući da vaše oči budu i ostanu zdrave.

TOTAL30 su kontaktna sošiva koja uopšte ne osećaš!

Namena

Koriguju kratkovidost i dalekovidost od -12.00D do +8.00D
Za one: koji već nose kontaktna sočiva, ali žele još bolje i udobnije; koji nose sočiva, ali povremeno imaju problem sa komforom, naročito na kraju dana; koji su odustali od nošenja sočiva zbog neudobnosti; koji prvi put nose sočiva – za one koji žele najviše i najbolje i ne pristaju na kompromise

Režim nošenja

Dnevni

Režim zamene

Mesečni.

Pakovanje

3 pojedinačno upakovanih sočiva (blistera) iste dioptrije.

Rok isporuke

Rok isporuke je 3 radna dana
Napomena: Neki od parametara sočiva nisu lagerski i isporuka može biti duža od 3 radna dana. Opticus online tim će Vas obavesti o raspoloživosti sočiva i statusu pošiljke.

Važna napomena

Pre upotrebe detaljno proučiti upustvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinska sredstva, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Dodatne informacije

Dijametar

14.20

Možda će vam se svideti