Popust 10%
 

Alcon DAILIES Total1

4.550,00 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Očisti
Šifra proizvoda: 114-0103 Kategorije: , Oznaka:
 

Opis

Dailies TOTAL 1® su prva kontaktna sočiva sa tehnologijom gradienta vode sa skoro 100% vode na površini, tako da ništa ne dodiruje oko osim nežnog sloja vlage. Tehnologiju kojom su napravljena karakteriše oslobadjanje sastojaka koji se prirodno nalaze u suzama i koji pomažu stabilizaciju suznog filma.
Izuzetan komfor, koji osećate tokom celog dana će se dopasti svima, čak i onima koji su iskusili suvoću i nekomfor sa drugim sočivima.

Toliko su udobna da ponekad zaboravite da ih nosite.

Visoka propustljivost Dailies ТОТАL 1® kontaktnih sočiva znači da više kiseonika može da teče kroz sočivo do vašeg oka, pomažući da vaše oči budu i ostanu zdrave.

TOTAL1 su kontaktna sošiva koja uopšte ne osećaš!

Namena

Koriguju kratkovidost i dalekovidost od -12.00D do +6.00D
Za one: koji već nose kontaktna sočiva, ali žele još bolje i udobnije; koji nose sočiva, ali povremeno imaju problem sa komforom, naročito na kraju dana; koji su odustali od nošenja sočiva zbog neudobnosti; koji prvi put nose sočiva – za one koji žele najviše i najbolje i ne pristaju na kompromise

Režim nošenja

Dnevni

Režim zamene

Dnevni.

Pakovanje

30 pojedinačno upakovanih sočiva (blistera) iste dioptrije.

Rok isporuke

Rok isporuke je 3 radna dana
Napomena: Neki od parametara sočiva nisu lagerski i isporuka može biti duža od 3 radna dana. Opticus online tim će Vas obavesti o raspoloživosti sočiva i statusu pošiljke.

Važna napomena

Pre upotrebe detaljno proučiti upustvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinska sredstva, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Dodatne informacije

Dijametar

14.10

Možda će vam se svideti