Slojevi za stakla

Slojevi za sočiva su ključni element kako bi postigli maksimalnu udobnost pri korišćenju naočara. Izborom pravih slojeva ćete produžiti radni vek svojih sočiva i postići najbolje moguće iskustvo u nošenju naočara.

HC – Hard Coat

Tvrdi sloj se nanosi na organska sočiva i ima funkciju da organsko sočivo učini otpornijim na površinska oštećenja. Nanočenjem tvrdog sloja organska sočiva zadržavaju sve svoje bitne karakteristike, kao što su težina, manja upadljivost… Nakon tvrdog sloja moguće je naneti i dodatne slojeve, ali nije moguće bojenje.

HC

HMC – Hard Multi Coat

HMC predstavlja skup slojeva različitih fizičkih, mehančkih i optičkih svojstava, koji se nanose sa obe strane sočiva. OculoSpect sočiva sa HMC slojem pružaju bolji i jasniji vid, smanjuju blještanje i refleksiju, smanjuju zamor očiju (naročito prilikom vožnje ili rada na računaru) i pružaju korisniku lepši estetski izgled očiju.

HMC

STC – Super Top Coat

Pored standardnog HMC sloja, obogatili smo našu ponudu sa novim naprednim zaštitnim slojem Super Top Cout-om. Pored navedenih prednosti koje imaju stakla sa HMC-om, STC sprečava prljanje i mašćenje dioptrijaskih sočiva, te omogućava njihovo lakše čišćenje i održavanje.

STC

Ovde smo da pomognemo

Imate još pitanja? Pozovite nas na 063 109 5631