Kako izabrati naočare

Kada ste u potrazi za naočarima koje Vam savršeno odgovaraju, tu mnogo pomaže određivanje oblika lica. Ima toliko naočara koje Vam se sviđaju ali kada znate šta odgovara obliku Vašeg lica, tada će biti mnogo lakše izabrati najbolji okvir.

ovalni oblik lica v2

Ovalno lice

Ovalno lice je kao prazan kanvas za biranje okvira – možete da izaberete skoro svaki oblik i stil okvira. Iskoristite priliku da se poigrate sa raznim teksturama, bojama i oblicima okvira.

okviri za ovalno lice
okrugli oblik lica v2

Okrugla lica

Okruga lica daju mladalački izgled osobi koje možete da upotpunite sa kontrastnim pravougaonim okvirima. Potražite zanimljive geometrijske oblike i birajte tanje okvire koje će da dodaju dužinu vašem okruglom licu.

okviri za okruglo lice
srcoliki oblik lica v1

Srcolika lica

Srcolika lica imaju karakteristično visoke jagodice (blago vama) i dobro definisanu usku bradu. Potražite interesantne okvire koji su širi od vašeg čela i tanji most koji ce da poboljša simetriju vašeg lica.

okviri za srcoliko lice
cetvrtast oblik lica v1

Četvrtasta lica

Četvrtasta lica imaju dobro definisane uglove koje možete da ublažite sa okruglim i ovalnim oblicima okvira. Potražite tanke i oble okvire i probajte da eksperimentišete sa mačkastim i okvirima sa najlonom.

okviri za cetvrtast lice

Ovde smo da pomognemo

Imate još pitanja? Pozovite nas na 063 109 5631