Isporuka i plaćanje

Ukoliko ste pri kupovini odabrali plaćanje pouzećem, na Vašu e-mail adresu dobićete automatski odgovor o potvrdi porudžbine. U samom mejlu prikazani su Vaši podaci, artikli koje ste naručili, njihova cena i troškovi isporuke. Za tačnost unetih podataka odgovoran je Kupac.

Plaćanje ćete izvršiti kurirskoj službi pri isporuci pošiljke. Molimo Vas da pripremite tačan iznos otkupnine da biste izbegli moguće komplikacije oko vraćanja kusura.

Maksimalna vrednost narudžbine koja se plaća pouzećem je 20.000,00 RSD.

Ukoliko ste pri kupovini odabrali plaćanje karticom, na Vašu e-mail adresu dobićete automatski odgovor o potvrdi porudžbine. U samom mejlu prikazani su Vaši podaci, artikli koje ste naručili, njihova cena i troškovi isporuke, kao i način na koji je plaćanje izvršeno. Za tačnost unetih podataka odgovoran je Kupac.

Ukoliko plaćanje vršite uplatom na račun, virmanom, na Vašu e-mail adresu dobićete automatski odgovor o potvrdi porudžbine. U samom mejlu prikazani su Vaši podaci, artikli koje ste naručili, njihova cena, troškovi isporuke i instrukcije za uplatu preko računa. Za tačnost unetih podataka odgovoran je Kupac.

Proizvodi sa ovih porudžbina biće rezervisani 3 (tri) dana. Molimo Vas da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate istog predračuna ne možemo garantovati raspoloživost artikala. Robu šaljemo po prijemu obaveštenja banke o izvršenoj uplati.

Dostava se vrši na području Republike Srbije Post Express-om.

Porudžbine plaćanja pouzećem ili platnom karticom se predaju kurirskoj službi na slanje najkasnije u roku od 3 (tri) radna dana nakon potvrde mejlom o kupovini, odnosno potvrde prodavca telefonom ili mailom o raspoloživosti i statusu porudžbine.  Za kupce koji plaćaju uplatnicom ili virmanom (pravna lica), vreme potrebno do slanja pošiljke je najviše 3 (tri) radna dana od momenta kada primimo obaveštenje banke o izvršenoj uplati i obavestimo Vas o raspoloživosti i statusu porudžbine.

Napomena, ‚‚ neki od parametara sočiva nisu lagerski i isporuka može biti duža od 3 radna dana. Oculus online tim će Vas obavesti o raspoloživosti sočiva i statusu pošiljke‚‚,

Nakon preuzimanja, kurirska služba Vam dostavlja pošiljku. Uobičajeno vreme dostave je dva radna dana za veća naselja, a za udaljenija mesta četiri radna dana.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja dostave, usled loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje dostavljač nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danom i subotom od 8:00 do 19:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta.

Ukoliko primalac nije na adresi, a po prijemu obaveštenja o pokušaju dostave, kurirsku službu možete nazvati na broj koji će biti naveden na obaveštenju i dogovoriti se o mestu i vremenu dostave koje Vam najviše odgovara.

Sve artikle pakujemo u originalnu, zaštićenu ambalažu kurirske službe, kako bi Vam proizvodi došli u stanju u kakvom smo Vam ih i poslali. Trošak pakovanja ne naplaćujemo, bez obzira koji ste način plaćanja odabrali.

Za sve porudžbenice čija je vrednost više od 3.000,00 dinara, dostava je besplatna.

Za sve porudžbenice ispod 3.000,00 dinara, naplaćujemo jedinstvenu cenu kurirske službe u iznosu od 250,00 dinara.

NapomenaPrilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovite telefonom na 063 10 90 896 ili pošaljete mail na [email protected]  sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.