Priprema za matursko veče

Priblizava se matura!

Pošto ste se za dobre ocene već pobrinuli, ili ste pri kraju sa tim, na veliku radost roditelja, možete da odahnete i posvetite se lepšim stvarima… Ili težim, kako kome! Maturskoooo veče!!! To je svakako jedna od stvari koja se pamti čitavog života.  To je veče kada se oblače prve „svečane“ haljine i prva odela.
Od te večeri postajete odrasli.

E onda dolazi ono najteže. Naročito za ženski pol… Šta obući? Šta obuti? Kakvu frizuru izabrati? Kako se našminkati? Pokušaćemo da pomognemo!

Frizura

Nemoj da izgledaš starije nego što imaš godina, mnoge devojke u teenage godinama to jako žele.

Od tvoje lepe prirodne kose može se napraviti čudo! Možda je najbolje da to bude prekrasna romantična frizura sa mnogo, mnogo divnih slobodnih uvojaka…

Devojke koje ipak žele nešto posebno mogu skupiti kosu. To mogu biti neobične pletenice, punđe sa diskretnim ukrasima koji čine frizuru čednom, romantičnom, glamuroznom, predivnom.

Kontaktna sočiva

Svi te znaju kao ”pametnušu” kojoj prelepo stoje naočare. I ti ih voliš i sa uživanjem biraš svaki novi okvir. Ali uz tvoju haljinu i frizuru čaak i tvoje najlepše naočare ne idu baš! I šta onda? Pa naravno sočiva su tu da reše taj problem. Trk u najbližu Oculus optiku i tamo će biti lekar koji će uraditi sve za tebe. Brinući pre svega o zdravlju tvojih očiju ali i o tvojim željama i problemima. Sočiva mogu biti bezbojna ako nisi spremna za promenu boje tvog oka.

Ali…. Razmisli kako bi bilo da te prvi put vide sa plavim, zelenim ili tamnim očima. A to još uklopiš sa bojom haljine… Lepo! Interesantno! A pre svega zdravo jer su to silikon hidrogel sočiva koja propuštaju najveću količinu kiseonika. Možeš da biraš: žestoka promena, diskretno ili samo pojačana prirodna boja.

Probaj, oči mogu da budu najlepši ukras!!!

Momci razmislite i vi! I vi možete iznenaditi sve oko sebe, i nju!

Šminka

Izbor šminke zavisi pre svega od garderobe koju si izabrala. Mada zavisi dosta i od boje očiju. Koju god boju i efekat želiš da postigneš, vodi računa da ne bude preterano… Nemoj izgledati kao voštana figura.

Tu ideju čuvaj kad budeš išla na karneval u Riu.

I  važno pravilo

Istaći oči ili usne. Ne i jedno i drugo!!!

Garderoba

Pravilo 1

Istakni najlepše na sebi!

Pravilo 2

Vodi računa o boji očiju, tena i kose kada biraš haljinu!

Pravilo 3

Ne zaboravi da celu noć treba da igraš i da budeš vesela. Garderoba mora biti udobna!

Pravilo 4

Iznenadi sve svojim izgledom. Pozitivno, naravno!

Pravilo 5

Budi najlepša to veče!